Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Virastotalon sisäoven ikkuna, jossa on tekstiä

Muutoksia Suonenjoen kaupungin virastotalolla

28.9.2023 Uutiset

Suonenjoen virastotalon (Keskuskatu 3) asiakaspalveluja keskitetään ja aulapalveluiden aukioloaika muuttuu.

Suonenjoen kaupungin virastotalolla on tulossa muutoksia. Asiakaspalvelun parantamiseksi olemme sijoittaneet eniten asiakkaita vastaanottavat palvelut katutasoon (1. kerros). Jatkossa katutasosta löytyvät mm. asuntotoimisto ja asumisneuvonta, kototutumisen palvelut, työllisyyspalvelut sekä rakennusvalvonta.

Toimistot, joissa asioidaan vähemmän, on sijoitettu 2. kerrokseen. 2. kerroksesta löytyvät hallintopalvelut, tekniset palvelut ja Sisä-Savon kansalaisopiston toimistot.

Koulutoimisto sekä varhaiskasvatuksen johtaja ja erityisopettajat ovat siirtyneet jo elokuun alussa Futurialle B-rakennukseen (Jalkalantie 6).

Keskuskadulla sijaitsevien kaupungin virastojen palvelut ovat jatkossakin avoinna arkisin klo 9–15, sen sijaan aulapalvelut (info) ovat 1.10.2023 alkaen auki arkisin klo 9–12.

Parhaiten varmistat tapaamisen kaupungin työntekijöiden kanssa varaamalla ajan etukäteen. Yhteystiedot löytyvät Suonenjoen kaupungin kotisivuilta, osoitteesta www.suonenjoki.fi. Muutoksien myötä virastotalon opasteita on lisätty, jotta virastotalolla asioivien olisi helpompi löytää oikeiden palveluiden ääreen.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta