Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Aurikoinen kesä päivä. Pyöräilijä ja kaksi autoa liikuntahallin edessä.

Muutoksen tuulia Lintharjun Liikuntakeskuksen lipunmyynti- ja kahviopalveluissa

Lintharjun Liikuntakeskuksen lipunmyynti, neuvonta ja kahviopalvelut siirtyvät 15.8.2022 alkaen Suonenjoen kaupungin omaksi palvelutoiminnaksi nykyisen yrittäjän päättäessä toimintansa liikuntakeskuksen aulapalveluissa.

Muutos ei vaikuta Lintharjun Liikuntakeskuksen palveluiden aukioloaikoihin ja myös kahviopalvelut ovat jatkossakin liikuntakeskuksen asiakkaiden käytettävissä.

Liikuntakeskukselle tulee oma ammattitaitoinen tiimi vastamaan aulan palvelutehtävistä sekä kahviopalveluista. Asiakaspalveluvastaavana aloittava Nina Pyykönen ja vapaa-aikakoordinaattori Niina Miilunpohja toteavat, että tavoitteena on jatkaa Kahvio Lillin hyvin hoitamia palveluita niin, että palveluntuottajan muutos näkyisi asiakkaille mahdollisimman pieninä muutoksina. Innokkaalla tiimillä on kuitenkin jo liuta kehittämisideoita tulevan varalle ja niistä tullaan kuulemaan lisää myöhemmin.

Suonenjoen kaupunki ja liikuntakeskuksen henkilöstö haluavat kiittää hyvistä palveluista, yhteistyöstä sekä työtoveruudesta Hanne Kuikkaa ja hänen tiimiään sekä toivottaa heille kaikkea hyvää tulevaan.

Lisätietoja

Niina Miilunpohja
vapaa-aikakoordinaattori
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta