Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
joulunavaus 2023 yleisöä ja lavalla Muumit

Muumit ja ilotulitus keräsivät yleisöä joulunavaukseen – Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

28.11.2023 Uutiset

Suonenjoen joulunavausta juhlistettiin perjantaina 24.11.2023. Torilla oli myyjiä aamusta iltaan asti ja myös kaupungin liikkeissä oli tarjolla jouluista tunnelmaa.

Pieniä jouluisia musiikkihetkiä tarjoiltiin Kahvila Kinuskihuoneella, kun Kuopion konservatorion Suonenjoen toimipisteen taitavat oppilaat ja opettajat kävivät viihdyttämässä kuulijoita.

Torilavan ohjelman avasi Suonenjoen uusi elinkeinoasiantuntija Minna Saarion SavoGrow Oy:lta. Puheessaan Minna muisteli oman lapsuutensa joulunavausta ja muistutti kuinka tärkeää, on hyödyntää oman paikkakunnan palveluita. Myös Joulupukki Taavi-tontun kanssa toi oman tervehdyksensä Korvatunturilta. Joulunavauksen juontajana nähtiin Katja Vikla.

Lavalla nähtiin myös Milja Markkanen, joka lauloi ja laulatti. Hänen mukanaan oli lauluopiskelijoita niin konservatoriolta kuin Sisä-Savon kansalaisopistolta.

Joulunavauksessa nähtiin kahteen otteeseen Muumit, jotka toivat lavalle Pikku Myyn talvikarkelot. Tutut hahmot houkuttelivat lapsiperheitä paikalle ja moni lapsi uskaltautui halaamaan Muumipeikon kanssa.

Ohjelmassa oli myös jännitystä siitä kuka voittaa Paikallislehti Sisä-Savon nallearvonnassa sekä Suonenjoen Yrittäjien arpajaisissa.

Joulunavauksen päätti upea ilotulitus, jonka tarjosi K-Supermarket Suonenjoki, K-Market Metsola, Suonenjoen Mansikkakarnevaalit Ry, K-Rauta Suonenjoki ja Suonenjoen kaupunki.

Kiitos kaikille esiintyjille, myyjille, yleisölle ja yhteistyökumppaneille hienosta joulunavauksesta!

Kuinka sinä koit Suonenjoen joulunavauksen? Missä onnistuttiin ja missä olisi hyvä parantaa? Vastaa kyselyyn 4.12. mennessä ja osallistu kirja-arvontaan. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta