Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Punainen kesämökki

Mökkeilitkö keväällä? Vastaa kyselyymme!

8.6.2023 Uutiset

Vietitkö aikaa vapaa-ajan asunnolla 1.2-31.5.2023 välisenä aikana? Vastaa kevätkauden Mökkiläiskyselyyn ja auta meitä rakentamaan maailman parasta mökkielämää. Kyselyllä selvitetään monipuolisesti vapaa-ajan asumisen tilannetta, sen vaikutuksia ja mökkiläisten toiveita. Vastaaminen vie sinulta vain noin 5–10 minuuttia. Toivomme vastauksia myös heiltä, jotka ovat vastanneet aiempiin kausikyselyihimme – kysely on sama, mutta keräämme tietoa mökkeilystä eri vuodenaikoina.

Kysely koskee erityisesti Iisveden ja Miekkaveden ranta-alueiden vapaa-ajan asukkaita. Kyselyyn voi vastata, vaikka vapaa-ajan asunto sijaitsisi muualla Suonenjoella.

Kyselyyn pääset tästä: https://bit.ly/monipaikkaisuus-suonenjoki

Kyselyn lopuksi voit osallistua arvontaan ja tilata uutiskirjeen, joka tuo sähköpostiisi seuraavat kausikyselyt sekä yhteenvedon siitä, miten kerättyjä tietoja on hyödynnetty.

Arvonnassa sinulla on mahdollisuus voittaa tuotelahjapaketti sadepäivien torkkuhetkiin. Paketti sisältää Lapuan kankureiden villaviltin ja villasukat. Arvonta on voimassa kesäkuun 2023 loppuun asti. Arvontapalkinto arvotaan kaikkien kuuden Pohjois-Savon alueen mökkiläiskyselyn vastaajien kesken.

Arvonnan säännöt: https://www.salmiplatform.com/yritys/arvonta/

Ideasi, ajatuksesi ja kehittämisehdotuksesi ovat meille arvokkaita! Kiitos ajastasi ja osallistumisestasi!

Kysely on osa SavoGrow:n hallinnoimaa Monipaikkaisuuden, etätyöskentelyn ja matkailun tiedolla johtaminen -hanketta, jossa kerätään säännöllisesti tietoa vapaa-ajan asumisesta.

Hanketta rahoittavat Pohjois-Savon liitto / EAKR, Pohjois-Savon kehittämisrahasto, Ylä-Savon seuturaha, SavoGrown alueen kunnat, Kuopion kaupunki ja Siilinjärven kunta​.

Lisätietoa hankkeesta: www.savogrow.fi/monipaikkaisuus

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta