Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Pakka toimintamallin logo

Miten päihteet näkyvät Suonenjoella? Ota kantaa päihdetilanteeseen!

20.4.2024 Uutiset

Suonenjoella toteutetaan asukkaille päihdetilannekysely, jossa kysytään millaiselta alueen päihdetilanne vaikuttaa. Päihdetilannekysely on osa Pakka- toimintamallia.

Kyselyllä kartoitetaan asukkaiden alkoholiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin, rahapeleihin sekä kannabistuotteisiin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä. Erityisesti ollaan kiinnostuneita alaikäisten päihteiden käytön ilmiöstä, mutta asia koskee kaiken ikäisiä kansalaisia. Kyselyn avulla halutaan myös selvittää, millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä tärkeimpiä toiminnan kohteita ja millaisia keinoja pidetään hyvinä.  Kysely antaa tärkeää tietoa päihdetilanteesta sekä ehkäisevän päihdetyön toimijoille, että hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyöhön Suonenjoella ja hyvinvointialueella.

Kyselyn käytännön toteutuksesta vastaa Suonenjoen kaupunki ja tiedon käsittelystä vastaa Pohjois-Savon HYTE- tiimi. Kunnat saavat tiedot käyttöönsä.

Kysely toteutetaan 22.4.–5.5.2024 välisenä aikana. Linkki kyselyyn löytyy Suonenjoen kaupungin verkkosivuilta ja sosiaalisen median kanavilta, sekä paperisena Suonenjoen kirjastolta.

Kyselyyn pääsee vastaamaan tästä linkistä:

Kiitos, kun käytät aikaasi kyselyyn vastaamiseen!

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta