Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Minna Saario

Minna Saario on Suonenjoen uusi elinkeinoasiantuntija

22.11.2023 Uutiset

Suonenjoen uutena elinkeinoasiantuntijana on marraskuun alussa aloittanut Minna Saario.

Kuka olet?

Olen Minna Saario ja toimin Suonenjoen alueen elinkeinoasiantuntijana. Työnantajani on Kehittämisyhtiö SavoGrow Oy.

Mitä kuuluu työtehtäviisi?

Elinkeinoasiantuntijan työtehtävät jakautuvat kahteen päätehtävään. Yritysneuvontaan ja kaupungissa tehtävään elinkeinojen- ja elinvoima-asioiden kehittämistyöhön.

Yritysneuvontaan tarjoan Suonenjoella aloittaville ja toimiville yrittäjille. Myös yritystoimintaa harkitsevia asiakkaita autan liikeidean kirkastamisessa ja yrityksen perustamisessa. Neuvontaa tarjoan kattavasti kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa.

Tervetuloa neuvontaan! Ajanvarauksen voit tehdä kätevästi Kehittämisyhtiö SavoGrow ajanvarauskalenterini kautta tai soittamalla minulle p. 040 766 0744.

Kehittämisyhtiö SavoGrow tuottaa myös alueellisesti Uusyrityskeskuksen neuvontaa.

Miltä työ on vaikuttanut tähän mennessä?

Työni on monipuolista ja kivaa. On hienoa tehdä töitä yrittäjien sekä Suonenjoen kaupungin asiantuntijoiden kanssa alueen elinvoimaisuuden lisäämiseksi.

Kuka voi olla sinuun yhteydessä?

Ensisijaisesti Suonenjoen alueen yrittäjät ja yritystoimintaa harkitsevat kuluttajat. Toivon yhteydenottoa matalalla kynnyksellä. Yhdessä löydämme ratkaisuja asioihin. 

En halua asettaa tarkkoja rajoja sille, kuka voi olla minuun yhteydessä. Periaatteessa kaikki voivat olla yhteydessä, joilla on jotain rajapintaa yritystoimintaan sekä yritysten kehittämiseen.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta