Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Lintharjun Liikuntakeskus sulkee viikonloput kesän ajaksi 1.6. alkaen

30.5.2023 Uutiset

Liikuntakeskuksen kävijätilasto osoittaa, että kesä vie uimahallista voiton houkuttelevuudessa. Viikonloppujen kävijämäärät ovat toukokuun aikana laskeneet, jonka vuoksi kesällä liikuntakeskus on avoinna vain maanantaista perjantaihin.

Lintharjun Liikuntakeskuksella seurataan kävijämääriä ympäri vuoden, joiden perusteella voidaan päätellä, että toukokuun alusta elokuun loppuun ihmiset viihtyvät paremmin ulkona tai muissa harrasteissa sisäliikuntalajien sijaan. Uimahalli laskeutuu myös kesäkauteen ja kesäkuusta-heinäkuun loppuun liikuntakeskuksen uimahalli, kahvio, lipunmyynti ja matkailuinfo palvelevat asiakkaitaan maanantaista perjantaihin klo 11–20. Kuntosali palvelee normaalisti määrä- ja vuosirannekkeellisia asiakkaitaan ma-su klo 6.00–22.00.

Legionellabakteeri löydös aiheutti osaltaan toukokuussa kävijämäärän laskun uimahallissa myös arkisin, joka vauhditti päätöstä kaventaa aukioloaikoja kesän ajaksi.

Liikuntakeskuksella huoltokatko sulkee uimahallin juhannuksesta lähtien 3 viikon ajaksi. Uimahalli avaa huoltokatkon jälkeen ovensa 17.7. klo 11, mikäli takuuhuollot on saatu suunnitellussa aikataulussa valmiiksi.

Huoltokatkon aikana 26.6.–16.7. kahvio, matkailuinfo sekä lipunmyynti kuntosaliin on avoinna maanantaista perjantaihin klo 12–19.

Legionellabakteeri näytteistä odotetaan vielä kontrollinäytteiden tuloksia. Tulokset tulevat aikaisintaan perjantaina 2.6. Mikäli näytteissä on vielä havaittavissa toimenpiderajan ylittävä legionellapitoisuus, uimahalli jättäytyy huoltotauolle heti perjantaista lähtien. Tuloksista ja mahdollisista toimenpiteistä tiedotetaan viipymättä, kunhan tulokset saadaan laboratoriolta tiedoksi.

Lisätietoja

Niina Miilunpohja
vapaa-aikakoordinaattori
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta