Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
MLL lastenvahtikurssin oppilaita 2023

Lastenhoitokurssille saatiin 11 innokasta nuorta

20.11.2023 Uutiset

Suonenjoen kaupunki on tehnyt sopimuksen Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin kanssa tilapäisen lastenhoitoavun toteuttamisesta Suonenjoen alueella. Parhaillaan on käynnissä lastenhoitokurssi, jossa 11 innokasta nuorta oppimassa tietoja ja taitoja lasten hoitoon liittyen. Osalla kurssilaista on jo entuudestaan paljon kokemusta lasten hoidosta.

Kurssin päätyttyä perheillä on mahdollisuus tilata MLL:n kautta hoitaja kotiin leikkimään ja touhuilemaan lasten kanssa. MLL:n hoitajat toimivat aina jokaisen perheen arvoja ja tapoja kunnioittaen ja huolehtivat lapsista vanhempien antamien ohjeiden mukaan.

Lastenhoitotoiminta on perheiden tarpeista lähtevää joustavaa ja luotettavaa arjen apua perheille. MLL rekrytoi, kouluttaa, tukee ja ohjaa hoitajia.

Perhe rekisteröityy käyttäjäksi os. elastenhoito.fi jonka jälkeen voi tehdä tilauksen suoraan verkossa mihin vuorokauden aikaan tahansa tai soittamalla arkisin klo 7-12 välisenä aikana numeroon 050 – 382 1891. Perhe on hoitajan työnantaja ja maksaa hoidon päätyttyä hoitajan palkan 10 e/h.

Työnantajavelvoitteista löytyy lisätietoja: https://jarvi-suomenpiiri.mll.fi/vanhemmille/lastenhoito/perhe-tyonantajana/

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta