Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
kesäinen maisema ylhäältä kuvattunaKirkkolanniemi Suonenjoki

Kiinteistöinventointi jatkuu

4.3.2024 Uutiset

Suonenjoen kaupunki rakennusrekisterin pitäjänä, jatkaa viimevuotista kiinteistöselvitystä yhteistyössä FCG Finnish Consulting Group Oy:n kanssa kiinteistöjen ja rakennustietojen tilannetta kunnan rakennusrekisterin, väestötietojärjestelmän rakennus- ja huoneistorekisterin sekä Verohallinnon rekisterin ajantasaistamiseksi.

Kiinteistötietojen inventointityössä tarkistetaan mm. rakennusten olemassaolo, sijainti, osoite, ulkomitat, ja muut havaittavat perustiedot. Tarvittaessa rakennuksesta voidaan ottaa ulkokuva rajatusti rakennusvalvonnan inventointityötä varten. Inventointityö ei vaadi kiinteistön omistajan yhteydenottoa eikä läsnäoloa paikan päällä. Inventointityö tapahtuu ulkoa käsin eikä rakennusten sisätiloihin ole tarvetta mennä.

Inventointiryhmällä on mukana henkilökohtainen kuvallinen ID-kortti. Inventointityö alkaa viikolla 11 ja jatkuu toukokuun loppuun. Inventoitavat alueet käsittävät osan keskustan alueesta, Valkeisenlammen ranta-aluetta, Yhteislaitumen alueen, ja osan Kirkkolanniemestä.

Lisätietoja

Mika Kimonen
rakennustarkastaja
Timo Kortelainen
kaavoittaja
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta