Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Kesäinen rantamaisema. Kuvan päällä teksti Tule rakentamaan maailman parasta mökkielämää Pohjois-Savoon! Vastaa mökkiläiskyselyyn: www.savogrow.fi/mokkeily.

Kerro meille miten mökkeilet!

1.2.2023 Uutiset

Tavoitteenamme on rakentaa maailman parasta mökkielämää Suonenjoelle, Savon sydämeen. Tämä työ tehdään yhdessä - vastaamalla kyselyyn vaikutat vapaa-ajan asumisen kehittämiseen Suonenjoen ja Pohjois-Savon alueella ja autat meitä rakentamaan unelmien mökkielämästä sinun näköistäsi. Kyselyllä selvitetään monipuolisesti vapaa-ajan asumisen tilannetta, sen vaikutuksia ja mökkiläisten toiveita. Vastaaminen vie sinulta vain noin 5–10 minuuttia.

Kysely koskee erityisesti Iisveden ja Miekkaveden ranta-alueiden vapaa-ajan asukkaita. Kyselyyn voi vastata, vaikka vapaa-ajan asunto sijaitsisi muualla Suonenjoella.

Koska unelmienkaan mökkielämä ei ole tasaista, olemme jakaneet kyselymme säännöllisesti toistuviksi kausikyselyiksi. Nyt käynnissä olevalla talvikyselyllä kerätään tietoa 1.10.2022-31.1.2023 väliseltä ajalta.

Kyselyn lopuksi voit osallistua arvontaan ja tilata uutiskirjeen, joka tuo sähköpostiisi seuraavat kausikyselyt sekä yhteenvedon siitä, miten kerättyjä tietoja on hyödynnetty.

Arvonnassa sinulla on mahdollisuus voittaa 300 euron arvoinen K-Raudan lahjakortti unelmiesi mökkielämän toteuttamiseksi. Arvonta on voimassa toukokuun 2023 loppuun asti. Arvontapalkinto arvotaan kaikkien kuuden Pohjois-Savon alueen mökkikyselyn vastaajien kesken.

Ideasi, ajatuksesi ja kehittämisehdotuksesi ovat meille arvokkaita! Kiitos ajastasi ja osallistumisestasi!

Kysely on osa SavoGrow:n hallinnoimaa Monipaikkaisuuden, etätyöskentelyn ja matkailun tiedolla johtaminen -hanketta, jossa kerätään säännöllisesti tietoa vapaa-ajan asumisesta.

Hanketta rahoittavat Pohjois-Savon liitto / EAKR, Pohjois-Savon kehittämisrahasto, Ylä-Savon seuturaha, SavoGrown alueen kunnat, Kuopion kaupunki ja Siilinjärven kunta​.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta