Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Hyvinvointi- ja harrastemessujen iltaohjelma 2024 esiintyjänä Ilta

Hyvinvointi- ja harrastemessujen iltaohjelmassa nähdään laulaja-lauluntekijä Ilta

4.6.2024 Uutiset

Suonenjoella hyvinvointi- ja harrastemessut järjestetään lauantaina 10.8.2024 klo 10–14 Lintharjun Liikuntakeskuksella. Elomarkkinat aukeavat jo klo 9.00 liikuntakeskuksen pihalla. Messujen yhteyteen järjestetään myös ikärajaton ja päihteetön iltaohjelma, jonka pääosassa on laulaja-lauluntekijä Ilta.

Elokuussa Suonenjoella järjestetään toisen kerran hyvinvointi- ja harrastemessut. Messut tarjoavat saman katon alla laajan katselmuksen Suonenjoen ja lähialueen harrastusmahdollisuuksista sekä hyvinvointia tukevista palveluista. Messualueella vierailu on kävijöille maksutonta.

– Messuille on nyt ilmoittautunut enemmän näytteilleasettajia kuin viime vuonna. Lähes kaikki paikat ovat menneet. Lisäksi elomarkkinoille on tulossa runsaasti torimyyjiä, joten saamme tästä taatusti hienon tapahtuman, Suonenjoen kaupungin viestintä- ja tapahtumakoordinaattori Jenni Könönen iloitsee.

Messuilla kävijä pääsee inspiroitumaan luentojen sekä paneelikeskusteluiden merkeissä unohtamatta esittävän taiteen tarjoamia viihde elämyksiä. Päivän päätteeksi tarjolla on päihteetön ja ikärajaton iltaohjelma, jossa esiintyy laulaja-lauluntekijä Ilta.

– Kysyimme nuorilta mielipidettä muutamasta vaihtoehdosta kuka olisi mieluinen esiintyjä tapahtumaan ja Ilta oli annetuista vaihtoehdoista suosituin, Nina Pyykönen kertoo. – Vaihtoehtoja miettiessä otettiin huomioon kaikki ikäluokat. Tavoitteena kun on, että keikalla viihtyisi sekä nuoret että aikuiset.

Ilta tunnetaan vahvasta lauluäänestään ja koskettavista lauluistaan. Ilta nähdään Vain elämää – ohjelman tulevalla kaudella syksyllä. Ilta tunnetaan myös Elämäni biisi -ohjelman solistina.

Iltaohjelma järjestetään Lintharjun Liikuntakeskuksen salissa. Illan showtime alkaa klo 18.00. Ennakkoon ostetut perusliput maksavat 14,30 euroa ja perheliput (2 aikuista + 2 lasta) 41,80 euroa. Lippuja voi ostaa Tiketistä sekä Lintharjun Liikuntakeskukselta. Lipunmyynti alkaa tiistaina 9.7.2024.

Hyvinvointi- ja harrastemessujen järjestäjänä toimii Suonenjoen kaupunki. Yhteistyökumppaneina tapahtuman järjestelyissä SAK Sisä-Savon paikallisjärjestö, Ehyt ry sekä elomarkkinat.

Lisätietoja

Jenni Könönen
viestintä- ja tapahtumakoordinaattori
Nina Pyykönen
asiakaspalveluvastaava
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta