Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Syksyinen ilmakuva Suonenjoen keskustasta

Ehdota Suonenjoki-palkinnon saajaa!

13.10.2022 Uutiset

Suonenjoen kaupunki etsii avoimella kyselyllä ehdotuksia vuoden 2022 Suonenjoki-palkinnon saajaksi.

Suonenjoki-palkinto myönnetään tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta tieteen, taiteen, elinkeinoelämän, urheilun, kotiseututyön tai muulla alalla. Se voidaan myöntää yksityiselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle. Ehdotuksia vuoden 2022 Suonenjoki-palkinnon saajaksi perusteluineen kerätään avoimella verkkokyselyllä su 6.11.2022 saakka.

Suonenjoki-palkinnon myöntämisestä päättää vuosittain kaupunginhallitus. Palkinto jaetaan hakemuksetta rahana, taideteoksena tai muuna kaupunginhallituksen tilanteeseen sopivaksi katsomanaan palkintona. Ehdotusajan umpeuduttua kaupunginjohtaja antaa nimeämisehdotuksen palkinnon saajasta perusteluineen kaupunginhallitukselle, joka sääntöjen mukaisesti päättää palkinnon saajasta. Palkinto jaetaan itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.2022.

Samalle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle Suonenjoki-palkinto voidaan myöntää vain yhden kerran. Viime vuosina palkinto on jaettu mm. lasitaiteilija ja -muotoilija Sini Majurille, Suonenjoki-Seuran johtokunnan jäsenelle Pekka Korhoselle ja lentopalloilija Lauri Kermiselle.

Suonenjoen kaupungin viestintä
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta