Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Kuvituskuva: Kenelle sinä myöntäisit Suonenjoki-palkinnon?

Ehdota Suonenjoki-palkinnon saajaa!

15.9.2023 Uutiset

Suonenjoen kaupunki etsii avoimella kyselyllä ehdotuksia vuoden 2023 Suonenjoki-palkinnon saajaksi.

Suonenjoki-palkinto myönnetään tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta tieteen, taiteen, elinkeinoelämän, urheilun, kotiseututyön tai muulla alalla. Se voidaan myöntää yksityiselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle. Ehdotuksia vuoden 2023 Suonenjoki-palkinnon saajaksi perusteluineen kerätään avoimella verkkokyselyllä tiistaihin 31.10.2023 saakka. Kyselyyn voi vastata Suonenjoen kaupungin verkkosivulla.


Suonenjoki-palkinnon myöntämisestä päättää vuosittain kaupunginhallitus. Ehdotusajan umpeuduttua kaupunginjohtaja antaa nimeämisehdotuksen palkinnon saajasta perusteluineen kaupunginhallitukselle, joka sääntöjen mukaisesti päättää palkinnon saajasta. Palkinto jaetaan itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.2023.


Samalle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle Suonenjoki-palkinto voidaan myöntää vain yhden kerran. Viime vuosina palkinto on jaettu mm. Natalie Ikoselle työstään sodasta kärsivien ukrainalaisten hyväksi, lasitaiteilija ja -muotoilija Sini Majurille, Suonenjoki-Seuran johtokunnan jäsenelle Pekka Korhoselle ja lentopalloilija Lauri Kermiselle.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta