Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Joskus voi olla tarpeen vaihtaa kotia perheen koon muuttuessa, töiden vuoksi tai elämäntilanteen muutoin vaatiessa toisenlaista kotia.

Irtisanominen tapahtuu aina kirjallisesti. Irtisanomisaika toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa on yksi kuukausi. Irtisanomisaika alkaa kuluvan kuukauden lopusta. Sinun täytyy siis maksaa vielä seuraavan kuun vuokra. Pidäthän huolen, että oma sähkösopimuksesi on voimassa vuokrasopimuksen päättymiseen asti. Vakuutta ei voi käyttää viimeisen kuukauden vuokraan.

Irtisanomislomakkeella kysytään uutta osoitetta ja tilinumeroa ja nämä tarvitaan mm. käyttökorvausten tasauslaskutusta ja vakuuden sekä mahdollisten liikasuoritusten palautusta varten.

Asunto ennakkotarkastetaan mahdollisen remonttitarpeen tarkastamiseksi noin viikon kuluessa irtisanomisesta. Mikäli puhelinnumero on jätetty irtisanomisilmoituksella, ilmoitetaan tarkastusaika etukäteen.

Irtisanomisilmoituslomakkeen täyttäminen edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Jos et voi tunnistautua verkossa, voit myös täyttää ja tulostaa paperilomakkeen. Paperilla täytetyn lomakkeen voit postittaa tai tuoda asuntotoimistoon.

Lomakkeita on saatavissa myös asuntotoimistossa.

Avaimien palauduttua vuokranantaja tarkastaa asunnon. Mahdollinen vakuus palautetaan kuukauden kuluessa sopimuksen päättymisestä. Vakuudesta vähennetään tasauslaskut ja muut mahdolliset loppulaskut.

Poismuuttosiivouksen muistilista on hyvä täyttää ja toimittaa asuntotoimistoon ennen oven painamista kiinni pois muuton yhteydessä. Tarkistamalla, että kaikki pois muuttavan asukkaan vastuulla olevat tehtävät on hoidettu ja loppusiivous on moitteeton, varmistat vakuuden palautumisen. Jos poismuuttosiivous on hoidettu puutteellisesti, asunnossa on rikottu jotakin tahallisesti tai asunnossa on muutoin normaalista kulumisesta poikkeavaa vikaa, laskutetaan korjaukset voimassa olevan hinnaston mukaan.

Jos et halua täyttää lomaketta sähköisesti, voit tulostaa lomakkeen paperille. Paperilomakkeen voit jättää asuntoon keittiön työtasolle avaimien kanssa.

Avaimien palautus tapahtuu jättämällä avaimet tyhjään ja siivottuun asuntoon keittiön työtasolle ja lähettämällä asuntotoimistoon siitä viesti. Voit lähettää viestin sähköpostilla, teksti- tai whatsapp-viestillä tai alla olevalla lomakkeella. Virka-aikaan voit myös soittaa meille.
Muista täyttää myös poismuuttosiivouksen muistilista.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta