Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
taikuri lavalla ja yleisöä katsomassa

Torimyyjien ja esiintyjien haku auki kaupungin vapputapahtumaan

12.3.2024 Kulttuuri

Suonenjoen vappua juhlitaan 1.5.2024 klo 11.30–14.00. Kaupunki etsii nyt tapahtumaan esiintyjiä ja torimyyjiä. Peräkontti- ja vilttikirpikselle voi ilmoittautua kuka vain.

Vapputori avoinna kaikille! Tule myymään kirpparitavaraa, leivonnaisia tai muita tuotteita.  Voit myös ilmoittautua puhujaksi kuntalaisen vapaa sana -osioon. Puhujilla on max. 5 minuuttia aikaa. Ilmoittautumiset 28.3. mennessä kulttuuriohjaajalle: sara.huhtala@suonenjoki.fi

Vapputapahtuman esiintyjiä etsitään nyt tuotantotukihakemusten avulla. Kaupungin kulttuuripalvelut kokeilevat tuotantotukihakemusten käyttöä vuonna 2024.

– Testaamme tänä vuonna tuotantotukea ja vapputapahtumassa tuotantotuki on ensimmäisen kerran käytössä, kertoo kulttuuriohjaaja Sara Huhtala.

Tuotantotuki on tarkoitettu esiintyjille. Esiintymisaika on 15–30 minuuttia ja esiintymisestä maksetaan 100–500 euroa. Esiintyjällä pitää olla mahdollisuus laskuttaa kaupunkia toteutuneen esityksen jälkeen. Esiintyjät tekevät hakemuksen kaupungin nettisivuilta löytyvällä hakemuksella. Tuotantotukihakemus tulee täyttää 31.3. klo 20 mennessä.

– Toivomme saavamme mahdollisimman monipuolisia tarjouksia esiintyjistä.

Vapputapahtuman järjestää Suonenjoen kaupunki yhdessä paikallisten järjestöjen kanssa.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta