Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Palaa takaisin tapahtumien listaukseen

Tutustumistunnit Kirjastolla – Luontotuokio & Ystävätoiminta Suonenjoki

7.12.2023 klo 12:30 – 14:30
Suonenjoen Kaupunginkirjasto

Luontotuokion ja Ystävätoiminnan Tutustumistunnit torstaina 7.12. klo 12.30-14.30 Suonenjoen Kirjaston aulassa osoitteessa Olavi Leskisen Katu 12, Suonenjoki! Tule keskustelemaan ja tutustumaan ryhmiin sekä Suonenjoen Seurakuntaan, Sisä-Savon luonnonystävät ry:hyn, että SPR Suonenjokeen ja ryhmien vetäjään, Jarkkoon!

Myös saa tulla ideoimaan ja miettimään ryhmien tulevaisuutta sekä sisältöjä, että toivomaan ja antamaan omia ehdotuksia mitä yhydessä ryhmissä voitaisiin tehdä! Ollaan silloin hyvällä Joulu mielellä! Tervetuloa juttelemaan ja tutustumaan! 

Luontotuokio joka toinen lauantain, parillisin viikoin, klo 15-17 Suonenjoen Seurakuntakodin Tarinatuvalla osoitteessa Siioninsillankatu 1 / Tapulikatu 2, Suonenjoki. Luonto, ympäristö, kestävä kehitys, yhdessäolo, keskustelu, yhteisöllisyys, taiteilu, mielenterveys ja hyvinvointi teemoina. Tervetuloa mukaan Luontotuokioon!

Ystävätoiminnan ryhmä keskiviikkoisin klo 17-19 osoitteessa Asemakatu 7, Suonenjoki. Teemoina ystävyys, ilo, toivo, rauha, kunnioitus, välittäminen, läsnäolo, kuuntelu, keskustelua, pelailu, askartelu, luovuus ja yhteisöllisyys. Tervetuloa mukaan Ystävätoimintaan!

www.suonenjoenseurakunta.fi – www.sll.fi/sisa-savo – rednet.punainenristi.fi/suonenjoki

www.suonenjoki.fi/kirjasto

E-mail: luontotuokio.suonenjoki@gmail.com + Facebook, Instagram & WhatsApp.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta