Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Palaa takaisin tapahtumien listaukseen

SPR Suonenjoen Ystävätoiminta

13.9.2023 klo 17:00 – 29.11.2023 klo 19:00
SPR Suonenjoen Toimitila Asemakatu 7

SPR Suonenjoen Ystävätoiminnan ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.00-19.00. Osoite on Asemakatu 7, 77600 Suonenjoki eli SPR Suonenjoen toimitila.

Yksinäisyys koskettaa useimpia meistä jossain elämänvaiheessa. Meistä jokainen tarvitsee toisen ihmisen seuraa, ja yksikin myönteinen ihmissuhde voi katkaista yksinäisyyden kierteen.

Punainen Risti välittää ystäviä sinne, missä ystävää tarvitaan. Ystävätoiminnan koulutetut, vapaaehtoiset ystävät tuovat iloa yksinäiseen arkeen. Ennen kaikkea ystävä on kuuntelija ja juttukaveri. Ystävätoiminta lievittää yksinäisyyttä!

Suonenjoella ryhmässä juttelun sekä läsnäolon lisäksi pelaamme lauta- ja korttipelejä, askartelemme, taiteilemme, teemme käsitöitä ja kevyesti ulkoilemme sekä hyvinvointi, että mielenterveys juttuja käymme yhdessä läpi. Myös vierailijoita saattaapi käydä ryhmässä esim. kaverikoiria ja mielenterveyskeskukselta väkeä. Tervetuloa Suonenjoen Ystävätoimintaan milloin vain!

Otamme myös vastaan lahjoituksina ehjiä ja puhtaita lauta- ja korttipelejä sekä askartelu-, taide- ja käsityötarvikkeita! Hyödynnämme lahjoituksia sekä ystävätoiminnassa, että Luontotuokiossa. Lahjoitukset voi toimittaa Asemakatu 7:n Ystävätoiminnan aikaan ke 17-19 tai Luontotuokion aikaan, joka toinen lauantai, parillisin viikoin, klo 15-17, Seurakuntakodin Tarinatuvalle osoitteeseen Siioninsillankatu 1 / Tapulikatu 2. Iso kiitos lahjoituksista jo etukäteen!

rednet.punainenristi.fi/suonenjoki – www.punainenristi.fi/ystavatoiminta – SPR Suonenjoki myös Instagramissa & Facebookissa!

E-mail: luontotuokio.suonenjoki@gmail.com – Facebook: Luontotuokio Suonenjoki

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta