Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Palaa takaisin tapahtumien listaukseen

Pieni Kesäretki Joelle – Luontotuokio Suonenjoki

17.6.2023 klo 15:00 – 17:00
Suonenjoen Seurakuntakoti - Tarinatupa

Suonenjoen Luontotuokio järjestää pienen kesäisen luontoretken Suonenjoella ja itse joelle lauantaina 17.06.2023, klo 15.00 alkaen Suonenjoen Seurakuntakodin pihalle kokoontuen. Josta lähtö kaikessa rauhassa kävellen kohti joen rannan nuotiopaikkaa.

Matkalla voimme ihastella, tutustua ja tutkia Seurakuntakodin ja Kerhotalon piha-alueita, että Kirkkopuistoa. Matkan jatkuessa kohti Siioninsiltaa, jokea ja nuotiopaikkaa.

Jos haluaa retkieväitä nauttia niin omat eväät mukaan, kiitos!

Ohjelmassa säävaraus, mikäli sataa, ukkostaa tai on muutoin huono sää niin jäämme Seurakuntakodin Tarinatuvalle sisätiloihin. Jossa sitten muuta ohjelmaa luontoon liittyen toki sekä kahvittelu ja mahdollisten eväiden syönti mahdollisuus.

Joka tapauksessa tervetuloa mukaan retkelle kesästä ja luonnosta yhdessä nauttimaan!

Luontotuokio on Suonenjoen Seurakunnan sekä Sisä-Savon luonnonystävät ry:n mahdollistama kaikille avoin, matalan kynnyksen, hyvän mielen ja hyvän olon luontoryhmä sekä luonto-ihmisten kokoontumispaikka mansikkapääkaupungissa. Aina joka toinen lauantai, parillisin viikoin, klo 15.00-17.00. Paikkana Suonenjoen Seurakuntakodin Tarinatupa. Isäntänä vapaaehtoinen Jarkko Poikolainen.

Tervetuloa mukaan milloin vain reippaasti, rohkeasti ja lämpimästi!

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta