Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Mustavalkoinen valokuva miehestä ja naisesta. Kuvan päällä teksti Muistojen bulevardi - live!
Palaa takaisin tapahtumien listaukseen

Muistojen bulevardi – live!

12.2.2023 klo 15:00 – 17:00
Kellarikalleria, Olavi Leskisenkatu 12. Suonenjoki

Anna-Claudia Somero, laulu & Jouni Somero laulu, piano ja nostalgiset tarinat

Muistojen bulevardi-LIVE® on konsertti, jossa kuullaan nostalgisia säveliä uusina intiiminä sovituksina:
Valoa ikkunassa, Käymme yhdessä ain, Kuinka paljon rakkautta, Aikuinen nainen, Kolmatta linjaa, Suudelmin suljetut kirjeet, Rakkaustarina…

Siinäpä nostalgian ystäville hienoa musiikkia ja upeita ikivihreitä!

Liput 10 € (käteisellä ovelta
Kellarikalleriaan on esteetön pääsy hissillä. Otathan yhteyttä etukäteen, jos tarvitset hissiä: p. 044 758 1473

Muistojen bulevardi

Tammikuussa 2012 alkoi Yle radio 1:n kanavalla ohjelma ”Muistojen bulevardi.” Siitä on tullut kymmenessä vuodessa kanavan suosituin ja kuunnelluin ohjelma. ”Kuuntelijat ovat pääasiassa yli viisikymppisiä, mutta nostalgia puree myös nuorempiin” ohjelman sivuilla todetaan. Laila Kinnunen, Olavi Virta, Carola, Seija Simola, Katri Helena, Reijo Taipale ja monet muut aikansa kotimaiset tähdet saivat laulettavikseen kansainvälisiä suuria hittejä suomeksi käännettyinä.

Nämä laulut kuuluvat myös Anna-Claudia ja Jouni Someron suosikkeihin. Isä-tytär-duo antoi ensimmäiset kokonaiset konserttinsa syksyllä 2021 ja ne olivat suuria menestyksiä.

Esiintyjät

Jouni on tehnyt pitkän ja mittavan uran konserttipianistina (yli 3200 konserttia ympäri maailmaa, 104 julkaistua albumia). Jouni itse kertoo uudesta aluevaltauksesta näin: ”Olen tehnyt yhteistyötä lukuisten laulajien kanssa, tunnettujen oopperalaulajien, mutta myös
muutaman viihdetaiteilijan kanssa. Pianon ääressä olen monesti ajatellut, että tuon laulun haluaisin laulaa enkä vain soittaa. Opiskelin nuorena myös laulua, joten tiedän ajan olevan nyt kypsä kokeilla näitä siipiä,” Jouni kertoo. Hän on tullut tunnetuksi myös sanavalmiina ja hyvän huumorin omaavana juontajana, joten hän kertoilee konsertin ohjelmasta.

Anna-Claudia on opiskellut huilunsoittoa ihan pienestä tytöstä alkaen, mutta viime vuosina hän on keskittynyt laulamiseen. Anna-Claudia on hurmannut eläytyvällä ja puhuttelevalla esiintymisellään jo useissa konserteissa sekä yksityistilaisuuksissa. Myös hänen kaunisväristä ääntään ja synnynnäistä karismaansa on lehtiarvioissa kiitelty.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta