Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Palaa takaisin tapahtumien listaukseen

Luontotuokio & Ystävätoiminta – Tutustumistunnit Kirjastolla

5.10.2023 klo 12:30 – 14:30
Suonenjoen Kaupunginkirjaston Aula

Sisä-Savon luonnonystävät ry:n & Suonenjoen Seurakunnan Luontotuokio sekä SPR Suonenjoen Ystävätoiminta – Tutustumistunnit Kirjastolla.

Torstaina 05.10.2023 klo 12.30-14.30 Suonenjoen Kaupunginkirjaston aulassa. Osoite Olavi Leskisen Katu 12, Suonenjoki. Luontotuokioon ja Ystävätoimintaan tutustumista sekä niiden vetäjään Jarkkoon, että järjestäviin tahoihin.  Tervetuloa tutustumaan, osallistumaan ja juttelemaan!

Luontotuokio joka toinen lauantai, parillisin viikoin, klo 15-17 Suonenjoen Seurakuntakodin Tarinatuvalla vaihtuvin teemoin ja jutuin. Luontotuokio on kaikille avoin, matalan kynnyksen, hyvän mielen ja hyvän olon luontoryhmä sekä luonto-ihmisten kohtaamispaikka, että hetki ja tuokio luonnon parissa mansikkapääkaupungissa. Tervetuloa mukaan Luontotuokioon!

Ystävätoiminnan ryhmä keskiviikkoisin klo 17-19 SPR S:joen toimitilassa osoitteessa Asemakatu 7, Suonenjoki. Jutellaan, ollaan läsnä ja yhdessä, pelataan, askarrellaan, touhtutaan, puuhataan, kaikille avoinna ja matalalla kynnyksen ryhmä hyvän mielen ja hyvän olon asialla mansikkapääkaupungissa. Tervetuloa mukaan Ystävätoimintaan!

Nähdään kirjastolla sekä ryhmissä!

Facebook: Luontotuokio Suonenjoki – E-mail: luontotuokio.suonenjoki@gmail.com

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta