Siirry sisältöön
Visit Suonenjoki
Palaa takaisin tapahtumien listaukseen

Luontotuokiot 8.4.-17.6.2023

8.4.2023 klo 15:00 – 17.6.2023 klo 17:00
Suonenjoen Seurakuntakodin Tarinatupa - Siioninsillankatu 1 / Tapulikatu 2, 77600 Suonenjoki

Luontotuokio

Suonenjoen Seurakunta sekä Sisä-Savon luonnonystävät ry järjestävät yhdessä Luontotuokioita Suonenjoen Seurakuntakodin Tarinatuvalla aina lauantaisin joka toinen viikko, parillisin viikoin, klo 15.00-17.00. Aiheet vaihtelee, ulkoilu mahdollisuus ja on kaikkea luontoon liittyvää joka kerta. Toiveita, ideoita, ajatuksia ja yhteistyömahdollisuuksia otetaan vastaan ja huomioon!

Luontotuokio on kaikille avoin, hyvän mielen ja matalan kynnyksen luontoryhmä sekä luontoihmisten kohtaamispaikka mansikkapääkaupungissa! Lämpimästi ja rohkeasti tervetuloa mukaan luontoilemaan kanssamme! Tai vaikkapa vaihtamaan luontohavaintoja sekä luontokuulumisia. Ps. päiväkahvi mahdollisuus.

Ota myös Facebook-sivumme Luontotuokio Suonenjoki seurantaan ja yhteyttä voi ja saa ottaa sähköpostilla, luontotuokio.suonenjoki@gmail.com milloin vain! Ilmoittelua myös paikallislehdissämme! Myös: www.suonenjoenseurakunta.fi & www.sll.fi/sisa-savo

Upeat lähiluontokohteemme Lintharju, Suonenjoki, Haavikkolehto, Etelä-Konneveden Kansallispuisto, Rastunsuo ja Tyyrinvirta kutsuvat aina luokseen ympäri Sisä-Savon seutua. Suosittelemme kaikille lähiluonto kaikissa muodoissa. Pidetään huolta ja suojellaan luontoa sekä kotiplaneettaamme yhdessä nyt ja aina. Luonto positiivisuus ja hyvä luontoyhteys on tavoitteemme sekä kestävien elämäntapojen vahvistaminen, että luonnonsuojelun tärkeys myöskin. Ulos luontoon siis sekä Luontotuokiolle kaikki yhdessä vaan mukavia hetkiä viettämään!

Ystävällisin ja aurinkoisin terveisin vapaaehtoinen isäntä Jarkko Poikolainen, Suonenjoelta.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta