Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Usean ihmisen kädet päällekkäin.
Palaa takaisin tapahtumien listaukseen

Keskustelutilaisuus yhdistyksille hyvinvointia edistävästä yhteistyöstä

28.11.2022 klo 17:30 – 19:30
Oppilasravintola Kukkura, Koulukatu 21, Suonenjoki

Suonenjoen kaupungin hyvinvointityön tavoitteet ja perusperiaatteet linjataan valtuustolle tuotavassa hyvinvointikertomuksessa ja hyvinvointisuunnitelmassa. Suunnitelman valmisteluun liittyen kuntalaisille, yhdistyksille ja vaikuttajatoimielimille järjestettiin tilaisuuksia loka-marraskuun vaihteessa. Tilaisuuksissa nousi esille toiveita muun muassa yhteisöllisyyden vahvistamisesta, järjestöjen välisestä yhteistyöstä, harrastus- ja yhdistystoiminnan mahdollistamisesta eri ikäryhmille sekä kaupungin koordinoinnista osallisuus- ja yhdistysasioissa.

Esiin nousseiden toiveiden pohjalta on hyvä lähteä jatkamaan keskustelua konkreettisista yhteistyömuodoista Suonenjoen kaupungin ja yhdistysten kesken hyvinvoinnin edistämisessä. Samalla on luontevaa miettiä, millaisia tarpeita yhdistyksillä on muun muassa tilojen käytön ja kaupungin myöntämien avustusten suhteen. Suonenjoen kaupunki kutsuu yhdistyksiä ja järjestöjä yhteiseen keskustelutilaisuuteen, jossa jatketaan hyvinvointia edistävän yhteistyön suunnittelemista.

Keskustelutilaisuuden antia hyödynnetään osallisuussuunnitelman valmistelussa, avustustenjako-ohjeiden uudistamisessa sekä kaupungin tilojen käytön suunnittelussa.

Ennakkoilmoittautumiset pyydetään 23.11.2022 mennessä tarjoilun järjestämistä varten

Suonenjoen kaupungin viestintä
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta