Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Palaa takaisin tapahtumien listaukseen

Iltamateatteri esittää: ”Kaiken takana on nainen”

29.4.2022 – 15.5.2022
Nuorisoseurantalo, Seurakallio, Seurakalliontie 1, 79100 Leppävirta

“Kaiken takana on nainen”. Käsikirjoitus ja ohjaus: Eeva-Liisa Pennanen. Liput 15 €, sis. kahvi/tee ja pulla. Käteismaksu.

Pe 29.4. klo 18:00

Ti 3.5. klo 13:00

Su 15.5. klo 13:00

Peräkammarin Pertti on sössinyt suhteensa Susannaan ja äksyilee koko maailmalle. Äiti Martta päättää, että nyt saa riittää: pojalle pitää löytää eukko mistä tahansa. Hän vuodattaa huolensa ystävilleen Leenalle ja Maijalle, jotka rientävät apuun keinoja kaihtamatta. Morsiamen saalistamiseksi viritellään virtuaaliset verkot, ja lopullinen ansa loksahtaa kyläiltamissa. 

Ensiksi Pertin komea ”rohviili” pitää tietysti saada vapaiden naisten tietoisuuteen. Kolmikon aivoriihen tuloksena Pertti on äkimmin kuin noppeesti naismarkkinoilla. Oma hommansa on saada vastahakoinen mies osallistumaan ”leikkiin”. Leena ja Maija puolestaan eivät osaa aavistaakaan millaisen ”pandoran lippaan” he aukaisevat tutustuttaessaan Martan internetin ihmeelliseen maailmaan, josta tämä löytää ennenkokemattomia elämyksiä. 

Leppävirralla Sisä-Savon kansalaisopiston iltamateatterissa valmistuneen hulvattoman komedian rooleissa ovat ovat Helvi Vidgren (Martta), Keijo Kosunen (Pertti), Katri Strohecker (Susanna), Iris Kauhanen (Leena) ja Anni Laitinen (Maija). Käsikirjoitus ja ohjaus on Eeva-Liisa Pennasen.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta