Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Palaa takaisin tapahtumien listaukseen

Ilmastopakopeli: Tutkijan Testamentti Suonenjoella 27.4.-31.4.2023

27.3.2023 klo 10:00 – 31.3.2023 klo 16:00
Vanhamäki, Suonenjoki

Pakopeli Tutkijan Testamentti on Iisalmen Nuorisopalveluiden kehittämä pakopeli, jossa selvitellään naapurissa asuneen tutkijan tarinaa arvoituslaatikoiden avulla. Peli on suunniteltu yläkouluikäisille, mutta haastetta riittää todellakin myös vanhemmille pelaajille.

Tule pelaamaan peli maksutta Suonenjoella Vanhamäellä 27.-31.4.2023

Peliajan voit varata itsellesi kalenterista: https://calendar.app.google/19JvyVCMfwQMKHR59

Viikosta 14 eteenpäin peli on lainattavissa Suonenjoelta Mansikka ry:n kuntiin sovitusti. Peli sopii erityisesti ilmasto- ja ympäristötyön tukemiseksi esimerkiksi nuorisotyön osana.

Pelin tausta: Iisalmen nuorisopalveluissa käynnistyi Pieniä Ilmastotekoja -hanke syyskuussa 2020. Hankkeen alkumetreillä syntyi idea ilmastoaiheisen pakopelin luomisesta nuorisotyölliseen käyttöön. Toiveena pelille oli helppo siirreltävyys lainauskäyttöön soveltuen ja jännittävän pelikokemuksen lisäksi tarjota tilaisuus oppia ilmastonmuutoksesta erilaisista näkökulmista. Tutkijan testamentti -pakopeli on kaikkea tätä. Eri teemaiset tehtävälaatikot on helposti kuljetettavissa ja ullakkopeliympäristön luominen ei vaadi erityisiä sisustamisen lahjoja eikä hankintoja.

Lisätietoja pelistä ja sen lainaamisesta:

Jaana Oikarinen, jaana.oikarinen(at)mansikkary.fi / 044 491 6086

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta