Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Palaa takaisin tapahtumien listaukseen

Hermanni Pellisen taidenäyttely

3.8.2022 klo 11:00 – 26.8.2022 klo 15:00
Olavi Leskisenkatu 12, 77600 Suonenjoki


Jyväskyläläinen Hermanni Pellinen järjestää taidenäyttelyn hänelle tärkeistä teoksistaan Kellarikallerian Valkeaan saliin.

Contemporary Art Curator -lehti on myöntänyt Pelliselle taidepalkintoja eri kategorioissa ja hänen töitään on ollut esillä ympäri maailmaa. Pellisen töitä saapuu nähtäväksi Suonenjoelle suoraan mm. Roomasta ja Cannesista.

Jo lapsena Hermanni piirsi aina jotain ja halusi oppia lisää. Hyvin varhaisessa iässä, isän abstraktin maalauksen innoittamana, hän teki päätöksen tulla jonain päivänä taiteilijaksi.

”Vuosi 2020 oli käänteentekevä. Aloin maalata pitkän tauon jälkeen uudelleen, menin naimisiin ja sain aivoinfarktin häämatkalla. Vietin seitsemän kuukautta kotona ja treenasin itseni takaisin normaaliin elämään. Otin siveltimen käteen ja maalasin koko menneisyyden, turhautumisen ja surun pois. Aloin nähdä elämän tärkeimmät asiat syvemmin. Minusta tuli taiteilija.”

Pellinen perusti oman yrityksen vuonna 2021, jossa hän tekee maaluksia, tauluja sekä suunnittelee myös vaatteita ja muita tuotteita.

Avajaiset ti 2.8. klo 18, avoin tilaisuus.

Kalleria avoinna:
ma, to 14-18, ti, ke, pe 11-15
Vapaa pääsy.

Artist | Hermanni Pellinen

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta