Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Taiteiden yö Suonenjoella pe 27.10.2023 juliste

Suonenjoen Taiteiden Yötä juhlistetaan lokakuun lopulla

16.10.2023 Kulttuuri

Suonenjoen Taiteiden Yötä juhlistetaan perjantaina 27.10.2023 klo 17–20 Yrityspuisto Futurialla. Tarjolla on monipuolinen ohjelmisto, josta jokainen löytää taatusti jotakin. Ohessa pieni katsaus mitä Suonenjoen Taiteiden Yö vuonna 2023 tarjoaa:

50 vuotista toimintaansa tänä vuonna juhliva Kuopion konservatorion Suonenjoen toimipiste tuo Taiteiden Yöhön maistiaisia tulevasta juhlakonsertistaan. Yön aikana pääsee myös itse laulamaan, kun tarjolla on Hyvän mielen laulajaiset sekä loppuillasta kaikille avoin karaoke.

Pieniä ja suuria, valoja ja varjoja -työpajassa osallistujat pääsevät askartelemaan varjoteatterihahmoja ja kokeilemaan itse varjoteatterin tekemistä. Lisäksi yön aikana Teatteri Lumo tekee kaksi miniteatteriesitystä varjoteatteripajan yhteydessä kahdesti illan aikana.

Tapahtuma huipentuu valokulkueeseen, joka lähtee Futurialta vastaanottamaan valomelojia joen varrelle. Jokaisella kaupunkilaisella on mahdollisuus osallistua kulkueeseen ottamalla oman taskulamppunsa tai muun pienen valonlähteensä mukaan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta pientä käteistä on hyvä varata mukaan. Suonenjoen Marttojen kahvila palvelee jälleen Taiteiden Yön ajan. Lisäksi paikalta löytyy letitys ja kasvomaalauspiste. Kino Rion Taiteiden Yön elokuvanäytöksessä nähdään Viimeinen vuoro (Liput 12 €).

Suonenjoen Taiteiden Yön organisoi Suonenjoen kaupunki. Järjestelyissä mukana ovat Sisä-Savon kansalaisopisto, Kuopion konservatorion Suonenjoen toimipiste, Sisä-Savon Sävelet ry, Suonenjoen Taideseura ry, ITE-Aulis ry, Suonenjoen Karjalaseura ry, Suonenjoen Latu ry, Suonenjoen seurakunta, Eepun taidepalvelut ja Kino Rio.

Tapahtuman ohjelma kokonaisuudessaan löytyy osoitteesta: https://suonenjoki.fi/tapahtuma/taiteiden-yo-2/

Lisätietoja

Jenni Könönen
viestintä- ja tapahtumakoordinaattori
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta