Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Hyvinvointi ja Harrastemessut Suonenjoella 19.8.

Suonenjoen Hyvinvointi ja Harraste messut hakevat näytteilleasettajia

6.6.2023 Uutiset

Hyvinvointi ja Harraste messujen näytteilleasettajien ilmoittautumisaika päättyy 18.6. klo 22.00.

Hyvinvointi ja Harraste messut järjestetään Suonenjoella lauantaina 19.8.2023 entistä harrastemessua laajempana kokonaisuutena Lintharjun Liikuntakeskuksella. Näytteilleasettajien paikat ovat varattavissa nyt ja varaus on tehtävä 18.6. klo 22.00 mennessä. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen varauksia ei oteta enää vastaan.

Messut ovat loistava keino markkinoida oman yrityksen palveluita ja tuotteita matalalla kynnyksellä ja pienillä riskeillä. Messualueelle on kävijöillä vapaapääsy ja nähtävää on kaiken ikäisille. Kävijöillä voi ollakin hyvin erilaisia kiinnostuksen kohteita ja tarpeita, joihin ehkä messuilta hakevat ratkaisua tai inspiraatiota.

Hyvinvointi ja harraste- teemana mahdollistaa monien eri alojen ja toimijoiden osallistumisen messuille näytteilleasettajina. Messutoimikunta toivookin, että Suonenjoella ja lähialueella toimivat yritykset ja yhteisölliset toimijat tarttuisivat rohkeasti messujen tarjoamaan markkinointi mahdollisuuteen.

Paikallisille yhdistyksille, seuroille ja järjestöille näytteilleasettajan paikka messualueelta on maksuton, vain paikkavaraus vaaditaan. Paikalliset ja ulkopaikkakuntalaiset yrittäjät ja yritykset ovat myös lämpimästi tervetulleita! Näytteilleasettajan paikasta veloitetaan kaupallisilta toimijoilta 20–40 € varattavasta paikasta riippuen.

Varattavissa on sisätiloista pöydällistä ja pöydätöntä paikkaa sekä isoimmille yksiköille ja esimerkiksi ruokavaunuille tarjolla on ulkopaikkoja rajoitettu määrä.

Messut järjestetään yhteistyössä Suonenjoen kaupungin ja SAKn kanssa.

Lisätietoa messuista ja paikkavarauslinkit löytyvät osoitteesta www.suonenjoki.com.

Lisätietoja
Niina Miilunpohja
Vapaa-aikakoordinaattori
niina.miilunpohja@suonenjoki.fi

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta