Siirry sisältöön
Visit Suonenjoki

Kuljetuspalvelua haetaan täyttämällä kuljetuspalveluhakemus. Hakemus palautetaan täytettynä tarvittavine liitteineen sosiaalitoimistoon. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä sosiaalityöntekijään.

Kunta järjestää välttämättömät kuljetuspalvelut henkilölle, joka ei vamman tai sairauden takia kykene käyttämään joukkoliikennettä.

Kirjallinen hakemus. Liitteeksi tarvitaan lääkärinlausunto.

Kuljetuspalveluihin ovat oikeutettuja ne, joilla on erityisiä vaikeuksia liikkumisessa ja jotka eivät voi vammansa tai sairautensa vuoksi käyttää julkisia joukkoliikennevälineitä ilman kohtuuttoman suuria vaikeuksia.

Välttämättömästi tarvittavat, kohtuulliset kuljetuspalvelut järjestetään henkilölle, joka ei vamman tai sairauden takia tai ikääntyneiden kyseessä ollessa liikkumisvaikeuksien, muistisairauden tai vähävaraisuuden takia kykene käyttämään joukkoliikennevälineitä. Palvelua voi käyttää työssäkäyntiin, opiskeluun, asiointiin, yhteiskunnalliseen osallistumiseen ja virkistykseen kotikunnassa ja lähialueella. Matkustajalla voi tarvittaessa olla mukanaan saattaja. Kuljetukset voidaan toteuttaa taksilla, kutsutaksilla tai yhteiskuljetuksia järjestämällä.

Suonenjoen kaupungin vaihde

Suonenjoen kaupungin vaihteen numero ohjaa sinut palveluun, mitä tavoittelet.

Suonenjoen kaupungin vaihde Soita: +358 17 513 311

Palveluajat

Suonenjoen kaupungin vaihde

ma–pe 09:00–15:00

Aikuissosiaalityöntekijä

Aikuissosiaalityöntekijän puhelinyhteystiedot

Soita: +358 44 758 1428
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta