Siirry sisältöön
Visit Suonenjoki
Kolme lasta uimahallin altaassa.

Liikuntapalveluiden järjestämät lasten uimakoulut

6.5.2022 Uutiset

Vko 23, 6. 10.6.2022

Vko 24, 13. 17.6.2022

Hinta

Uimakoulun hinta 33€. Ilmoittautuminen alkaa 9.5. klo 12.00 ja päättyy 1.6. klo 18.00. Ilmoittautumislinkit löytyvät tältä sivulta. Lisätietoja voit kysyä puh. 044 758 1482.

Ryhmien kuvaukset

Tekniikka 1: Tekniikkauimakoulu 1 on suunnattu 7–9-vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida vähintään 10 metriä vapaalla tyylillä. Uimakoulussa opetellaan eri uintilajien tekniikoita ja monipuolisia vedessä liikkumisen taitoja, kuten myyrää, alkeisselkäuintia, kroolia, selkäkroolia, sukelluksia ja hyppyjä. Tavoitteena on oppia 25 metrin uimataito. Ryhmän koko on 8 lasta.

Tekniikka 2: Tekniikkauimakoulu 2 on suunnattu 9–12-vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida vähintään 25 metriä vapaalla tyylillä. Uimakoulussa lisätään kestävyyttä kuntouintialtaassa, hiotaan kroolia, selkäkroolia ja opetellaan rintauintia sekä käännöksiä. Tavoitteena on 100 metrin uimataito. Ryhmän koko on 8 lasta.

Vesipeuhula: Vesipeuhula on suunnattu 4–5-vuotiaille lapsille, jotka pärjäävät ryhmässä ilman huoltajaa. Vesipeuhulan tavoitteena on antaa lapselle valmiudet uinnin oppimiselle ja mukavia yhteisiä leikkituokioita muiden lasten kanssa. Vesipeuhuloissa leikitään, totuttaudutaan veteen, hyväksytään vesiroiskeet kasvoilla, puhalletaan kuplia ja kastaudutaan. Vesipeuhulan ryhmän koko on 8 lasta. 

Alkeet: Alkeisuimakoulu on suunnattu uimataidottomille 5–6-vuotiaille, jotka osaavat toimia ryhmässä ohjaajan ohjeiden mukaisesti. Uimakoulussa totutellaan veteen sekä harjoitellaan hengityksen hallintaa, kellumaan, sukeltamaan, liukumaan ja liittämään potkuja liukuun. Tavoitteena on veden pelon voittaminen ja että lapsi oppii painautumaan itsenäisesti veden alle sekä oppii kellumaan ja liukumaan. Opetuksessa on paljon pelejä ja leikkejä. Ryhmän koko on 8 lasta.

Jatko: Jatkouimakoulu on suunnattu 6–7-vuotiaille lapsille, jotka osaavat sukeltaa ja kellua. Uimakoulussa harjoitellaan liukumista, myyrää ja alkeisselkäuintia. Tavoitteena on, että lapsi oppii uimaan vähintään 10 metriä vapaalla tyylillä. Opetus on hyvin leikinomaista. Ryhmän koko on 8 lasta. 

Valvomo Uimahalli
uinninvalvojat
044 758 1482
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta