Siirry sisältöön
Visit Suonenjoki

Uusitulla sivustolla on kiinnitetty huomiota käyttäjäystävällisyyteen, saavutettavuuteen ja visuaalisuuteen. Myös sivuston rakennetta ja värimaailmaa on uudistettu.

Sivusto on jaettu palveluittain kuuteen yläotsikkoon, joiden kautta pääset tarkemmin tiettyä palvelua koskeviin tietoihin. Esimerkiksi Vapaa-ajan alta löytyvään Matkailu-osioon on koottu tekemistä, josta riittää iloa niin Suonenjoella vieraileville kuin asuville. Matkailu-osioon pääset myös etusivun Visit Suonenjoki -pikalinkistä.

Sivuston oikeasta ylälaidasta löydät Haku-painikkeen, jonka kautta voit hakea hakusanalla etsimääsi tietoa.

Uutena toiminnallisuutena sivustolla on sivun alalaidasta löytyvä palautekanava, jonka kautta voit antaa kohdennettua palautetta ruusujen, risujen tai kehitysideoiden muodossa kaupungin eri toiminnoille tai palveluille. Palaute ohjautuu järjestelmän kautta siitä vastaavalle yksikölle. Palautteiden käsittelyaika on enintään 5 työpäivää.

Sivun etusivulla olevalta Ajankohtaista-palstalta voit lukea aina uusimmat ajankohtaistiedotteet. Tapahtumakalenterin kautta pääset selaamaan ja lukemaan uusimmat tulevat tapahtumat.

Antoisia hetkiä Suonenjoen kaupungin uudistetun nettisivuston parissa!

Terveisin,
Suonenjoen kaupungin viestintäpalvelut
viestinta@suonenjoki.fi
Puhelin vaihde: 017-513 311

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta