Siirry sisältöön
Visit Suonenjoki
Punainen mökki pellonlaidalla kesäiltana.

Hei Suonenjoen vapaa-ajan asukas – vastaa kyselyyn!

14.9.2022 Uutiset

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Suonenjoen vapaa-asumisen ympäristön ja palvelujen kehittämiseen vastaamalla oheiseen kyselyyn. Vastaamalla voit osallistua pihanhoitopaketin (arvo 300 €) arvontaan!

Kysely koskee erityisesti vapaa-ajan asuntojen omistajia, joiden vapaa-ajan asunto sijaitsee Iisveden ja Miekkaveden ranta-alueella. Kyselyyn voi vastata, vaikka vapaa-ajan asunto sijaitsisi muualla Suonenjoen alueella.

Vapaa-ajan asukkaat ovat merkittävä, mutta usein näkymätön osa paikkakunnan arkea. Kyselyllä selvitetään vapaa-ajan asukkaiden tarpeita sekä heidän tuomia vaikutuksia kuntaan. Miten vapaa-ajan asukkaiden oleskelua voitaisiin helpottaa esimerkiksi liikkumismahdollisuuksien osalta tehden oleskelusta entistä ekologisempaa?

Kyselyn teemat pureutuvat monipuolisesti vapaa-ajan asumiseen: keskiössä on  vapaa-ajan asukkaiden

Jos haluat jatkossakin vaikuttaa vapaa-ajan asumisen kehittämiseen Suonenjoella, voit samalla jättää yhteystietosi SavoGrow:n postituslistalle. Jättämällä yhteystietosi SavoGrow:lle hyväksyt, että sinulle lähetetään tämä kysely myös jatkossa. Voit poistua postituslistalta halutessasi milloin vain.

Kyselytutkimus toteutetaan osana SavoGrown hallinnoimaa Monipaikkaisuuden, etätyöskentelyn ja matkailun tiedolla johtaminen -hanketta, jossa kerätään ja visualisoidaan monipaikkaisista ja etätyöskentelevistä säännöllisesti kertyvää tietoa. Pilottihenkisellä kyselytutkimuksella kartoitetaan ensimmäistä kertaa Pohjois-Savon alueella vapaa-ajan asukkaiden liikkumisen tuottamaa hiilijalanjälkeä sekä muita vapaa-ajan asumisen tuomia vaikutuksia kuntaan. Hankkeen toteutusaika on 11/2021–8/2023​. Tietoja kerätään kuudelta pilotointialueelta, joista jokaisella on oma vapaa-ajan asumisen kysely. Arvontapalkinto (300 €:n pihanhoitopaketti) arvotaan kaikkien kuuden kyselyn vastaajien kesken.

Hanketta rahoittavat Pohjois-Savon liitto / EAKR, Pohjois-Savon kehittämisrahasto, Ylä-Savon seuturaha, SavoGrown alueen kunnat, Kuopion kaupunki ja Siilinjärven kunta​.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta