Siirry sisältöön
Visit Suonenjoki

Alla olevan linkin kautta voit ilmoittaa asuntosi vesimittarilukemat. 
Vuokrassa laskutetaan ennakkona yksi kuutio kylmää ja yksi kuutio lämmintä vettä henkeä kohti. Kulutus tasataan kaksi kertaa vuodessa, helmikuun lopussa ja elokuun lopussa. Kulutus tasataan myös aina sopimuksen päättyessä. Niissä taloissa, joissa ei ole etäluettavia  mittareita, tulee lukemat ilmoittaa tällä lomakkeella. Tasaus tehdään ilmoitettujen lukemien perusteella. Jos tarvitset apua mittarien lukemiseen, ota yhteyttä oman talosi huoltoyhtiöön.

Kiinteistöpalvelu Juha Hartikainen, p. 017 512 905
Suonenjoen kiinteistöhuolto Matsinen Oy, p. 017 510 503

Tämän sivun alareunassa on esimerkkejä kylpyhuoneen laipiossa olevan luukun takaa löytyvistä mittareista ja niiden lukuohjeet.
Luukkujen avaamiseen ei tarvita työkaluja. Luukkuja ei ole ruuvattu kiinni.

Lämminvesimittarissa on punaisia tunnisteita, kuten alla olevissa kuvassa ympyröity punainen pyöreä merkki. Kylmävesimittarissa vastaavat merkinnät ovat sinisiä. Merkinnät voivat olla myös putkeen tai mittariin tehty tussilla tai tarralapulla. L ja LV tarkoittavat lämminvesimittaria ja K ja KV kylmävesimittaria. Lämminvesimittarille tuleva putki tuntuu myös kädelle lämpimälle. Jos haluat varmistaa lämminvesimittarin kokeilemalla putkea, teethän sen varovasti. Putkessa kulkeva vesi on 55-65 asteista.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta