Tapahtumat


Kaupunkiveneiden vesillelasku

6.6.2018 klo 12:00-14:00

Suonenjokeen voit nyt tutustua Suomen ensimmäisillä kaupunkiveneillä!

Kaupunkiveneiden vesillelasku ja ensisoutu tapahtuu 6.6. klo 12 iloisen ohjelman saattelemana Päivölänkadun pienvenepaikoilla.
(Päivölänkatu 7)
Jos saavut paikalle autolla, jätäthän sen keskustan parkkipaikoille, pienvenevalkamassa ja matonpesupaikalla on rajoitetusti tilaa.

Mitkä kaupunkiveneet?
Suonenjoen kaupunki on hankkinut kaksi lasikuituista soutuvenettä, jotka sijoitetaan Suonenjoen rantaa, Päivölänkadun pienvenepaikoille 13 ja 14. Veneet on tarkoitettu yleiseen virkistyskäyttöön, retkeilyyn ja kuntoiluun veloituksetta kaikille halukkaille. Toisessa veneessä on vastasoutulaite, sekin upouusi paikallinen keksintö, joka helpottaa soutamista ja mahdollistaa tandemsoudun. Kaupunkiveneissä laitetta voi kokeilla ensikertaa käytännössä.

Veneet saa käyttöön kuittaamalla avaimen Teboil huoltamolta sen aukioloaikoina. Lainaajan on oltava vähintään 16-vuotias, henkilöllisyys todennettava. Lainaaja on vastuussa veneestä lainausajan, joka on enintään 4 tuntia. Tarkemmat käytännöt löydät Teboililta sekä kaupungin nettisivuilta lähiaikoina.

Järj. Suonenjoen kaupunki