Ajankohtaista


Kesätyöpaikkojen haku on alkanut

Suonenjoen kaupunki työllistää kesäksi yli 30 nuorta. Töitä on tarjolla päivähoidossa ja vanhuspalveluissa, ruoka- ja puhtaanapitopalveluissa, kiinteistön- ja ympäristönhoidon sekä puistotyön parissa sekä museo- ja taidenäyttelyvalvojana. Työsuhde kestää 13 työpäivää ja kukin työpäivä kestää kuusi (6) tuntia. Palkka koko ajalta on 500 euroa.

Junamansikassa mansikanmyynti tapahtuu junassa mansikkasesongin alussa noin kesä-heinäkuun taitteessa.  Työaika 16 päivää ja palkka 540 euroa.

Voit hakea kaupungin kesätyöpaikkaa, jos täytät vuoden 2018 aikana vähintään 16 vuotta etkä ole aikaisempina vuosina ollut kaupungilla kesätöissä. Sekä kesätyöpaikkoihin että Junamansikkaan haku tapahtuu lähettämällä Vapaamuotoiset hakemukset osoitteen www.kuntarekry.fi kautta 18.3.2018 mennessä.

Kesätyösetelillä töihin!

Jos olet 15-19 vuotias suonenjokelainen nuori voit saada käyttöösi kesätyösetelin hakiessasi töitä yrityksestä, yhdistyksestä tai säätiöltä. Kun työnantaja palkkaa sinut vähintään kahdeksi viikoksi ja maksaa palkkaa vähintään 400 euroa, hän voi hakea kaupungilta 300 euron kesätyösetelin palkkakuluihin. Muista, että työsuhteesta pitää tehdä kirjallinen työsopimus!

Lisätietoja kesätöistä ja kesätyösetelistä täältä.
Hakemaan kesätyöpaikkoja pääset tästä.
Junamansikan kesätyöpaikkoja pääset hakemaan tästä.


Palaa otsikoihin