Yleisurheilu- luistelu- ja pallokentät


Urheilukenttä

Keskusurheilukenttä

Koulukatu 2- 4

Yleisurheilukentällä on kuusi Novotan-päällysteistä juoksurataa ja keskellä nurmipintainen jalkapallokenttä. Kentän yleisurheiluillat ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin. Muina viikonpäivinä keskikentällä on jalkapalloharjoituksia, yleisurheilijat voivat harjoitella tuolloin palloilijoiden ehdoilla. Alueella on myös hiekkapintainen pesäpallokenttä ja tenniskenttä. Talvella tenniskentän paikalla on kiekkokaukalo, myös hiekkakenttä jäädytetään. Huoltorakennuksesta löytyy pukutilat ja vessat.

Luistelukaudella jääkentät ovat valaistut - valot sammuvat ja huoltorakennuksen sosiaalitilat sulkeutuvat klo 20.30. Liikuntapaikkojen henkilökunta on tavoitettavissa kesä - elokuussa sekä hiihtokaudella klo 6 - 21, talvella myös viikonloppuisin.

Kentän käyttö on veloituksetonta ja se on avoin kaikille käyttäjille, kunhan varatut vuorot huomioidaan. Vakituisista käyttövuoroista sovitaan henkilökunnan kanssa, suurempien tapahtumien järjestämisestä päättää tekninen johtaja.

Metsolan kenttä, "yläkenttä"

Metsolan kenttä on laaja nurmipintainen harjoitusalue, joka toimii talvella hiihtostadionina. Jalkapalloseura SuPalla on kiinteät harjoitusvuorot - muusta kentän kesäkäytöstä kannattaa sopia SuPan kanssa.

Kolmisopen nurmikenttä

Kolmisopen ja Harjakankaan asuntoalueiden välissä oleva laaja hoidettu nurmialue, jossa ei ole seurojen vakiovuoroja.

Sammalselän koulun kenttä ja areena

Hiekkakenttä ja hiekkatekonurmipintainen areena ovat kouluajan ulkopuolella kaikkien vapaasti käytettävissä. Kentillä on valonheittimet, jotka palavat katuvalojen aikataulussa. Hiekkakenttä jäädytetään talvisin.

Iisveden koulun piha ja kaukalo

Koulun pihalla ei ole varsinaista urheilukenttää vaan juoksuharjoittelua varten kolmeratainen kivituhkapäällysteinen suora. Piha-alueella on jääkiekkokaukalo. Käsikäyttöinen valokatkaisin on tolpassa. Valot sammuvat viimeistään klo 21.

Lempyyn koulun kenttä

Koulurinteentie 2, Lempyy

Koulun hiekkapintainen kenttä jäädytetään talvisin. Valokatkaisija on tolpassa, käyttäjät huolehtivat myös valojen sammutuksen.

Leikkikenttien pelialueet

Valkeisenmäki, Vesitorninmäki, Kolmisoppi, Käpylä, Metsola, Kahvimylly, Kurenmäki, Tervala ja Purola

Leikkikentillä on pienimuotoisia pelialueita, jotka ovat vapaasti käytettävissä pienpeleihin. Käpylän ja Kahvimyllyn kentät jäädytetään talveksi.

Beachvolley-kentät

Kaatron uimalan ylätasanteella on kaksi kenttää ja Iisveden satamassa läheisyydessä on yksi beachvolley-kenttä.