Uimapaikat


Kaatro

Kaupungin keskeisin ja suosituin uimapaikka on Iso Kaatro.  Lampi on kirkasvetinen ja kooltaan noin 2 km.  Syvin kohta on noin 14 m.

Rannalla on uimakopit, kaksi laituria ja hyppytorni. Vesiliukumäen saa päälle nappia painamalla klo 6-22. Vettä tulee yhdellä painalluksella noin 6 min. Lammen toiseen päähän on aidattu matala uima-alue.Ylätasanteella on kaksi suosittua beachvolley-kenttää.
Uimalan kaakkoispäädyssä on kesäteatteri. Kesäteatterin käytöstä sovitaan kulttuuriohjaajan kanssa.

WC on parkkipaikan yhteydessä.

Kaatron uimavesiprofiili
Uimavesitutkimus

Kokkolampi

Kokkolampi on toiseksi suosituin uimapaikka. Kokkolampi on suopohjainen lampi - vesi on väriltään ruskehtavaa. Lampi on suhteellisen matala - syvimmillään vähän yli 4 m. Rannalla on laituri, pukukoppi ja kesäaikaan myös vessa. Matonpesupaikka on uimapaikan yhteydessä.

Uimavesitutkimus

Iisvesi

Iisveden satamassa on uimapaikka. Ranta on aallonmurtajan suojassa ja se on matala. Ranta-alue on nurmikolla ja soveltuu auringonottoon. Rannalla on beachvolley-kenttä ja lasten leikkivälineitä. Satamapaviljongista löytyy wc ja suihkutilat.

Uimavesitutkimus

Suvituulentien päässä on uimaranta, missä on pukukoppi.

Pienrannat Jauhojärvi, Lylyjärvi, Kahvimylly ja Hovinranta

Rannoilla on pukukopit.

Talviuimapaikka

Soitunlahdessa on talviuintipaikka, mikä on Suonenjoen Latu ry:n hoidossa. Paikalla on lämmin pukukoppi, laiturilla sulatusmatto ja avantoa auki pitävä pumppu. Pukukopin avaimen voi lunastaa uimahallilta 20 €/kausi.

Uimavesitutkimus