Alle kouluikäisillä lapsilla on mahdollisuus kunnalliseen päivähoitoon.
Päivähoitoa toteutetaan perhepäivähoitokodeissa ja päiväkodeissa osa- tai kokopäivähoitona perheen tarpeen mukaan. Esiopetukseen osallistuvan lapsen päivähoito järjestetään Lempyyn koulua lukuunottamatta ensisijaisesti samassa yksikössä, jossa lapsi on esiopetuksen oppilaana.

Päivähoitoon on jatkuva haku. Hakemus tulee jättää neljä kuukautta ennen hoidon tarpeen alkamista päivähoitotoimistoon (Sairaalapolku 3).
Suonenjoella on tarjolla myös tuettua yksityistä päivähoitoa.

Kerhotoimintaa Suonenjoella järjestää seurakunta.Varhaiskasvatuksen uutisia

eDaisy-asiointi avaa ovet varhaiskasvatuksen palveluihin!

Varhaiskasvatus on siirtynyt sähköiseen asiointiin.

Suonenjoella on kevään aikana otettu käyttöön varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmä Daisy. Huoltajien käytössä on DaisyNet, jonka kautta ilmoitetaan palvelutarpeesta. Läsnäolokirjaukset tehdään hoitopaikassa Daisyn mobiilisovelluksella ja varhaiskasvatuksen henkilöstö ja hallinto käyttää DaisyManageria. 

Uusimpana osiona on tullut käyttöön eDaisy - sähköisen asioinnin palvelu. Nyt varhaiskasvatuksen palveluihin hakeminen, palvelutarpeen muutosilmoitus tai ilmoittautuminen esiopetukseen sekä tulotietojen ilmoittaminen ja mahdollinen palvelun irtisanominen tapahtuu eDaisyssa. Palvelu löytyy osoitteesta: https://suonenjoki.daisynet.fi/edaisy. Linkki palveluun löytyy myös suonenjoki.fi --> asukkaille --> päivähoito ja esiopetus --> eDaisy. Sivulta löytyy myös ohje palvelun käyttäjälle.

Muistakaa jättää hakemuksenne ajoissa!Palaa otsikoihin