Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalot

1015_808_B


Kaupungin omistamana yhtiönä Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalot pystyy tarjoamaan turvallisia ja pitkäaikaisia koteja. Meiltä kannattaa kysyä asuntoa myös lyhytaikaisempaan tarpeeseen.

Kaikkien kohteidemme ollessa aravarajoitusten alaisia, asukasvalinnan perusteena on asunnon tarve ja hakijan tulot ja varallisuus. Kiireellisimpiä asunnonhakijoita ovat paikkakunnalle työn vuoksi muuttavat, erityisen hankalassa elinoloissa elävät lapsiperheet ja asunnottomat. Kaikilla on kuitenkin mahdollisuus hakea Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalojen kohteisiin asukkaaksi.

Hakemuksen voit täyttää täällä.

Vuokrat ja muut perittävät korvaukset määritellään omakustannusperiaatteella, eikä yhtiön tarkoituksena ole tuottaa voittoa.

Yhtiön isännöinti, laskutus ja muu hallinto toimii asuntotoimistossa osoitteessa
Keskuskatu 3, Suonenjoki

Toimistomme on avoinna

Maanantaina 9-11 ja 12-15
Keskiviikkona 9-11 ja 12-15
Perjantaina 9-11 ja 12-15

Lisäksi puhelinpalvelumme on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 12-15.

Tapaamisille kannattaa varata aika soittamalla.

Yhtiön kohteiden huollon ja siivouksen tuottavat yksityiset huoltoyhtiöt

Kiinteistöpalvelu Juha Hartikainen, p. 017 512 905
Suonenjoen kiinteistöhuolto Oy, p. 017 510 503

Oman talosi huoltoyhtiön ja sen tarkemmat tiedot ovat talon ilmoitustaululla.

Huoltoon tulee olla yhteydessä jos jokin yhtiön vastattavista varusteista asunnoissa tai yhteisissä tiloissa rikkoutuu. Huolto opastaa myös tarvittaessa talon varusteiden käytössä. Huolto auttaa myös silloin, kun avaimet unohtuvat sisälle.

Kiireellisissä asioissa huollon tavoittaa ylläolevista numeroista ympäri vuorokauden. Päivystysluonteisesti ei kuitenkaan hoideta kiireettömiä korjauksia tai asukkaiden opastusta.